Taxi Santpoort verzorgt ook het vervoer van zakelijke klanten: de chauffeurs van Taxi Santpoort brengen u binnen korte tijd naar een directievergadering , symposium, lezing of een andere zakelijke aangelegenheid die u wilt bijwonen. Tijdens de rit kunt u bij Taxi Santpoort optimaal gebruik maken van uw tijd! In de luxueuze auto’s van Taxi Santpoort kunt u uw laptop bijvoorbeeld aansluiten op de wifi-internetverbinding die altijd aanwezig is in de taxi, u kunt een conference-call houden of u kunt simpelweg genieten van het rustmoment en het comfort dat u zult ervaren in het voertuig van Taxi Santpoort. Taxi Santpoort zal ervoor zorgen dat u veilig en tijdig arriveert op plaats van bestemming!

De chauffeurs van Taxi Santpoort zijn zeer ervaren met het vervoer van klanten uit het zakelijk segment. Zij realiseren zich goed dat het taxivervoer een visitekaartje vormt voor uw bedrijf of organisatie. Niet alleen de voertuigen van Taxi Santpoort maar ook onze chauffeurs stralen professionaliteit uit! Bovendien staan service en discretie hoog in het vaandel bij Taxi Santpoort! De luxe auto’s die Taxi Santpoort inzet voor zakelijk vervoer, worden overigens ook ingezet voor VIP-vervoer.

Indien u als bedrijf vaker gebruik wenst te maken van de diensten van Taxi Santpoort kunt u ons contacteren; u kunt dan mogelijk tegen speciale tarieven reizen naar de gewenste bestemming. Bel Taxi Santpoort snel op 023 540 05 00 om u te laten informeren!

Wellicht ten overvloede willen wij u ten slotte nog melden dat zakelijke ritten volledig belastingaftrekbaar zijn.

Taxi Santpoort Zakelijk